SCOLI CONSTANTA
SCOLI PARTICULARE CONSTANTA
LICEE PARTICULARE CONSTANTA
  Click oferta meniuri YvY Catering           
 
Festival International de Muzica

 
 

     Festivalul International Bucharest in Music Pop Contest este un concurs pop ce pune capitala Romaniei pe harta marilor festivalurilor internationale ale cantecului.

   Festivalul international Bucharest in Music este o oportunitate pentru tinerii artisti, ce se pot inscrie indiferent de localitatea din care vin.

     Spectacolele  vor avea loc la WORLD TRADE CENTER din 3-6 mai 2018, avand suportul tehnic al WAPA – Asociatia Mondiala a Promotorilor si Artistilor – responsabila de punerea in aplicare si monitorizarea celor mai importante festivaluri internationale.

     Festival Bucharest in Music se va desfasura pe sectiuni de solisti vocali individuali:

 - young 5-10ani

 - teen 11-15ani

 - adult 16-35ani

 - 36-over.

 
     Aflat sub sloganul “ Muzica uneste!” festivalul se desfasoara sub conducerea dnei Gabriela Serban, oficial atestata in acest sens – vezi imaginea de mai jos.
 
 

     Proiectul Bucharest in Music se prezinta ca un Festival ce are ca obiectiv selectionarea tinerelor talente muzicale de pe intreg teritoriul international. Bucharest in Music doreste sa descopere tineri artisti cantareti care sunt in cautarea unei realitati dispuse sa investeasca in talentul lor.

     Bucharest in Music daruieste posibilitatea celor cei mai talentati a unei productii discografice internationale cu eticheta discografica Divas Music Production.

     Bucharest in Music este o privire catre culturile europene, spre muzica si canto.

     “Oferta pedagogica propusa se indreapta atat catre valorizarea aspectelor legate de disciplina studiata -canto-prin organizarea de masterclass cat si spre importanta intalnirii dintre culturi - prin prezenta maestrilor de canto, muzicienilor, producatorilor discografici, artistilor internationali.”

     Festivalul este organizat cu scopul de a promova si a stimula creativitatea artistica, intr-o atmosfera de concurenta sanatoasa.

    Se urmareste:

 - crearea posibilitatii de a descoperi si lansa noi valori;

 - stimularea crearii repertoriului muzical destinat copiilor si tinerilor;

 - promovarea prieteniei intre copii de diferite nationalitati;

 - crearea posibilitatii schimbului de experienta in materie de tehnica si interpretare muzicala.

     Performantele concurentilor vor fi evaluate de un juriu international format din personalitati marcante din industria muzicii internationale cum ar fi Universal Music Group Italy, Sony Music Italia, Mtv Italia, Warner, Area Sanremo, Radio Italia,  producatori discografici, muzicieni, producatori de televiziune, profesori si maestri de canto, vocal coach din 15 tari diferite.

     TROFEUL ce se acorda castigatorului consta in realizarea unei piese muzicale in coproductie cu o casa discografica italiana pentru participarea la selectiile oficiale Rai la Festival della Canzone Italiana di Sanremo 2019.

     Premii Speciale – Invitatia de a canta la Festivaluri din Italia, Buenos Aires, New York

 

     Director Festival – Gabriela Serban.

     Director Artistic  – Rocco Palazzo

     Producator -Divas Music Production

     www.bucharestinmusic.ro