SCOLI CONSTANTA
SCOLI PARTICULARE CONSTANTA
LICEE PARTICULARE CONSTANTA
  Click oferta meniuri YvY Catering           
 
 
 
 
YvY Catering  - servicii integrate premium
catering Constanta

Alege calitatea! Pretuieste-ti gusturile!

ISO 9001 / ISO 22000
 

   Rolul parintilor este sa puna  la dispozitia copiilor mancare sanatoasa.
 
  
 
    Responsabilitatea lor creste cand trebuie hotarat cum, cand si mai ales ce trebuie ales in meniul lor zilnic, in functie de activitatile de zi cu zi precum si de varsta.
 
 

   YvY Catering este prezent si ne puteti cere sfatul, ca lider al serviciilor integrate de premium catering.

   Pentru ca avem experienta putem contura si livra zilnic, la preturi acceptabile, catre institutiile care se ingrijesc de copii meniurile perfecte.
 
 

   O alimentatie sanatoasa inseamna diversificare si echilibru. Noi concepem sub consultanta avizata si livram zilnic meniuri calculate si eficiente din punct de vedere nutritional, catre gradinite, scoli  si after school-uri.

 
  YvY Catering Constanta ofera:

  Preparate proaspete realizate in conditii de maxima igiena, cu respectarea tuturor normelor legale si hotararilor guvernamentale din domeniul alimentatiei publice;
 
 
 
  Gama variata de produse
 

 
  Serviciu complet de catering pe baza de contract pentru companii sau institutii publice sau private, pentru colective numeroase sau restranse deopotriva.
 

 

  Se asigura livrarea in Constanta si in zonele limitrofe, la maximum 20 km de oras, precum: Mamaia Nord, Lumina, Navodari, Ovidiu, Cumpana, Agigea, Eforie sau Techirghiol.

 

Contact:

0785 116 633

comenzi@yvycatering.ro

 
Facebook YvY Catering
 
Instagram YvY Catering