SCOLI CONSTANTA
SCOLI PARTICULARE CONSTANTA
LICEE PARTICULARE CONSTANTA
  Click oferta meniuri YvY Catering           
Rezultate Olimpiade Liceul Teoretic Educational Center - Cambridge School of Constanta
 

Elevii Liceului Teoretic Educational Center - Cambridge School of Constanta au rezultate exceptionale la Olimpiada de Lectura ca Abilitate de Viata, etapa judeteana, din prima luna a primaverii 2019.

Ii felicitam pentru munca depusa in cadrul orelor de pregatire de la scoala, pe urmatorii elevi: Ciufu Vlad – clasa a VIII-a – punctaj 92, Lupascu Sophia – clasa a VII-a – punctaj 90,25, Chiru Alexia Elena – clasa a VII-a – punctaj 82,25 Elbeyaly Maya – clasa a V-a – punctaj 80.
 
 
 
Update
 
Elevii Liceului Teoretic Educational Center - Cambridge School of Constanta premiati la Olimpiada de limba romana.
La nivel judetean, concurenta acerba si-a spus cuvantul, remarcandu-se punctaje admirabile la Olimpiada de Lectura ca Abilitate de Viata - etapa judeteana.
 Din 351 de participanti,Cambridge School of Constanta se bucura de cele 2 mentiuni, obtinute de catre elevii: Ciufu Vlad – clasa a VIII-a – punctaj 92 si Lupascu Sophia – clasa a VII-a – punctaj 90,25, care au depus eforturi mari de a tine pasul cu colegii lor care studiaza la scoli unde se preda in limba romana.
 
 
 
 
Felicitari tuturor elevilor participanti din judetul Constanta care au participat la Olimpiada de limba si literatura romana.